Outdoor - Buck

Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


Buck Knives is één van de oudste en bekendste messenmakers uit Amerika. Oprichter Hoyt Buck was een jonge leerling van een plaatselijke smid uit Kansas. Hij ging op zoek was naar een betere manier om staal te temperen zodat het langer scherp zou blijven. Met zijn unieke aanpak maakte hij het eerste Buck mes in 1902. Ieder mes werd toendertijd met de handgemaakt van versleten vijlbladen als basismateriaal. Zijn werk werd zeer gewaardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Buck Knives is een echte familiebedrijf die inmiddels wordt gerund door de vierde generatie: ‘Wij zijn steeds op zoek naar de beste materialen, vernieuwen onze ontwerpen en verfijnen het ontwikkelingsproces. We vinden het belangrijk om onze medewerkers te blijven inspireren en om onze reputatie als beste messenontwikkelaar in stand te houden.’ Buck messen worden wereldwijd geleverd aan jagers, vissers, survivalaars en recreatieve gebruikers. Buck Knives heeft een rijke historie aan messen. Het begon allemaal met de inmiddels iconische 110 Folding Hunter die een ware revolutie creëerde in de messenwereld. Het was namelijk de eerste zakmes met een goed werkende backlock vergrendeling. Het zakmes blijft veilig in uitgevouwen stand dankzij de twee nokjes in het heft die druk op elkaar uitoefenen. De blokkering wordt opgeheven bij het indrukken van de grendelarm aan de achterkant van het mes. Door deze vindingrijkheid van Hoyt en Al Buck is Buck Knives hiermee wereldwijd op de kaart gezet. De 110 Folding Hunter is, na ruim 50 jaar, nog steeds één van Amerika’s best verkopende messen.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

44 items

Pagina
per pagina
Filter
 1. Buck PakLite Skinner Large Stainless Clampack
  Rating:
  0%
  € 38,50
 2. Buck 149 Hookset Breaker Knife Clampack
  Rating:
  0%
  € 64,95
 3. Buck Haxby Carbon Fiber PE
  Rating:
  0%
  € 59,95
 4. Buck Odessa Stainless PE
  Rating:
  0%
  € 39,95
 5. Buck Trunk Black PE Clampack
  Rating:
  0%
  € 39,95
 6. Buck Langford Green PE
  Rating:
  0%
  € 44,95
 7. Buck Selkirk Micarta Clampack
  Rating:
  0%
  € 99,95
 8. Buck 110 Hunter Sport
  Rating:
  0%
  was € 209,95 Special Price € 179,95
 9. De Buck 102 Woodsman Pro
  Rating:
  0%
  € 189,95
 10. Buck 112 Ranger 50 jaar jubileum editie
  Rating:
  0%
  was € 144,95 Special Price € 129,95
 11. Buck Budgie Natural G-10 PE
  Rating:
  0%
  was € 123,95 Special Price € 109,95
 12. Buck Budgie Black G-10 PE
  Rating:
  0%
  was € 123,95 Special Price € 109,95
 13. Buck Hiline
  Rating:
  0%
  € 63,95
 14. Buck Cavalier
  Rating:
  0%
  € 59,50
 15. Buck Slim EDC Folding Ranger Blue
  Rating:
  0%
  € 44,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

44 items

Pagina
per pagina