Outdoor - Buff

Outdoor - Buff

Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


Wie de voordelen van een Buff kent zal nooit meer voor iets anders kiezen. De bufo is zowel een sjaal, muts, bandana en nekwarmer in 1. De buff is er in veel verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel een kleur of design bij zit.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Filter
 1. Rating:
  0%
  Reversible Polar Neckwarmer BUFF® Athor Harbor
  € 28,95
 2. Rating:
  0%
  BUFF® Reversible Polar Brassite Fossil
  € 29,95
 3. Rating:
  0%
  Mossy Oak High Uv Buff® Duck Blind
  € 18,95
 4. Rating:
  0%
  BUFF® Mossy Oak Polar Obsession
  € 29,95
 5. Rating:
  0%
  Mossy oak Buff®Break up infinity
  € 28,95
 6. Rating:
  0%
  BUFF® Mossy Oak Polar Break Up Infinity
  € 29,95
 7. Rating:
  0%
  BUFF® Midweight Merino Wool Fossil
  € 27,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina