Outdoor - Leatherman

Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


Het is ruim dertig jaar geleden dat Tim Leatherman formeel de Leatherman Tool Group Inc. oprichtte. Tim werd tijdens zijn reis door Europa geïnspireerd om een multifunctionele tang te maken. De oude Fiat 600 die hij in Amsterdam had gekocht vertoonde veel mankementen die niet waren op te lossen met een simpele zakmes. Met zijn getting-things-done mentaliteit heeft hij ook tevergeefs talloze kranen proberen te maken in de low-budget hotels waarin hij verbleef. Bij thuiskomst begon Tim met de ontwikkeling van zijn eerste Leatherman Multi-tool: de PST (Pocket Survival Tool). De mensen bij Leatherman Tool Group zijn allemaal doeners. Elke multi-tool en mes wordt met de hand gemaakt door één van de 700 Leatherman medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. En dat met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multi-tools en zakmessen geïntroduceerd die verkrijgbaar zijn in maar liefst 82 landen verspreidt over de hele wereld. Eind 2015 komt Leatherman de allereerste multi-tool die je om je pols kunt dragen. De revolutionaire Tread™ is gemaakt van stevige, corrosiebestendige 17-4 roestvrijstalen schakels die elk zijn voorzien van twee tot drie functionele gereedschappen. Van moersleutels en schroevendraaiers tot een carbide glasbreker, klaar voor gebruik waar en wanneer je wilt.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 items

Pagina
per pagina
Filter
 1. Leatherman Sheath 4 pocket Nylon M
  Rating:
  0%
  € 20,00
 2. Leatherman Heritage Sheath S
  Rating:
  0%
  € 28,00
 3. Leatherman Heritage Sheath M
  Rating:
  0%
  € 28,00
 4. LEATHERMAN CURL
  Rating:
  0%
  € 109,00
 5. Leatherman bond
  Rating:
  0%
  was € 69,00 Special Price € 58,95
 6. Leatherman Raptor Response cement
  Rating:
  0%
  € 95,00
 7. Leatherman Ratchet Driver
  Rating:
  0%
  € 35,00
 8. Leatherman FREE T4 Multifunctioneel
  Rating:
  0%
  € 79,95
 9. Leatherman Sheath Standard Leer Extra Large
  Rating:
  0%
  € 20,00
 10. Leatherman #8 sleutelhanger
  Rating:
  0%
  was € 14,95 Special Price € 7,50
 11. Leatherman Wave Plus
  Rating:
  0%
  was € 159,00 Special Price € 149,00
 12. Leatherman FREE P4 Multitool
  Rating:
  0%
  € 199,95
 13. Leatherman FREE T2 multitool
  Rating:
  0%
  € 49,95
 14. Leatherman Charge+ Red
  Rating:
  0%
  € 249,95
 15. Leatherman SuperTool 300
  Rating:
  0%
  was € 129,00 Special Price € 115,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 items

Pagina
per pagina