Outdoor - Opinel

Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


In het jaar 1890 begon Joseph Opinel met het produceren van zakmessen in de Franse Savoie. Het resultaat is een simpel, betrouwbaar, efficiënt en uiterst succesvol zakmes. De Opinel zakmessen kenmerken zich door middel van het houten heft (voornamelijk beukenhout) en zijn verkrijgbaar met een lemmet van carbon staal (niet RVS) of Sandvik 12C27 roestvrij staal. De zakmessen hebben een Virobloc lemmetvergrendeling. Dit is een doeltreffend blokkeringsmechanisme en blokkeert het lemmet zowel in open als gesloten toestand.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Filter
 1. Opinel,rvs/hout,virobloc,9
  Rating:
  0%
  € 14,95
 2. Opinel,niet rvs/hout,virobloc 7
  Rating:
  0%
  € 12,95
 3. Opinel,niet rvs/hout,virobloc 10
  Rating:
  0%
  € 18,95
 4. kurkentrekker,Opinel,rvs/hout,viro
  Rating:
  0%
  € 27,25
 5. Opinel,niet rvs/hout,virobloc, 8
  Rating:
  0%
  € 13,50
 6. Opinel explore nr 12 groen
  Rating:
  0%
  was € 47,95 Special Price € 37,95
 7. Opinel,niet rvs/hout,virobloc 6
  Rating:
  0%
  € 12,95
 8. Kinder uitvoering,Horse,rvs
  Rating:
  0%
  € 15,50
 9. Opinel,rvs/hout,virobloc, 8
  Rating:
  0%
  € 13,80
 10. Opinel,niet rvs/hout,virobloc, 9
  Rating:
  0%
  € 14,95
 11. Champignonzakmes N°08,Opinel
  Rating:
  0%
  € 24,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina