Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


Het verhaal van Princeton Tec begon 40 jaar geleden toen Bill Stephens ‘s werelds eerste automatische bottom-timer heeft ontwikkeld. Wanneer een duiker een bepaalde diepte heeft bereikt, dan startte de timer automatisch met het bijhouden van de duiktijd. Sinds de oprichting in 1975 verschoof de focus van Princeton Tec op de ontwikkeling van duikverlichting. Al vier decennia lang hebben zij baanbrekende technologieën en lichtoplossingen ontwikkeld. Manufacturer of flashlights, head lamps, and other technical lighting sources for outdoor and scuba use. www.princetontec.nl Vandaag de dag maakt Princeton Tec hoogwaardige zaklampen, hoofdlampen, fietslampen en lantarens voor zowel professionals als liefhebbers in het duik- en outdoor segment. Ook hebben zij een breed programma aan lichtoplossingen voor militair en industrieel gebruik. In hun streven om 's werelds beste te zijn, worden ze voortdurend geïnspireerd door wat de steeds veranderende omgeving te bieden heeft. Tijdens hun speurtocht hebben zij de wereld afgereisd en samengewerkt met grote atleten, wereldreizigers, duikers en poolreizigers. Hun visie motiveert hen om tot het uiterste te gaan. Zij zorgen ervoor dat gebruikers niet alleen de beste oplossingen voor handen hebben, maar ook dat technologie op de juiste manier wordt toegepast en de prestatie zinvol is voor de manier waarop het wordt gebruikt.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Filter
  1. Rating:
    0%
    Princeton Tec EOS Tactical Khaki
    € 54,90
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina