Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


True Utility ontwerpt en ontwikkelt kwaliteit tools, sleutelhangers, zaklampen, wind aanstekers, pocket gereedschappen en sleutelhangers in een klein handig zakformaat. Dit wordt gedaan door een klein Brits design team onder leiding van Lee Berman, de oprichter en voormalige eigenaar van True Utility. Lee Berman had altijd al belangstelling voor het maken kleine handige producten die er ook nog eens goed uitzien. Alle producten van True Utility worden geleverd in een waterdichte verpakking van hard kunststof
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 items

Pagina
per pagina
Filter
 1. Rating:
  0%
  True Utility Tweezer Tool
  € 8,95
 2. Rating:
  0%
  True Utility Slip Knife
  € 8,95
 3. Rating:
  0%
  True Utility MiniMulti
  € 11,95
 4. Rating:
  0%
  True Utility ButtonLite
  € 13,95
 5. Rating:
  0%
  True Utility LaserLite
  € 7,95
 6. Rating:
  0%
  True Utility Bare
  € 11,95
 7. Rating:
  0%
  True Utility Seven
  € 14,95
 8. Rating:
  0%
  True Utility Combo Pack Little Larry Seven
  € 29,95
 9. Rating:
  0%
  True Utility Combo Pack Big Larry - Handyone
  € 35,00
 10. Rating:
  0%
  True Utility Fireranger Clam
  € 29,50
 11. Rating:
  0%
  True Utility Skeleton Knife
  € 8,95
 12. Rating:
  0%
  True Utility FireStash+
  € 11,95
 13. Rating:
  0%
  True Utility NailClip Kit
  € 9,95
 14. Rating:
  0%
  True Utility CardSmart 30 tools in 1
  € 16,95
 15. Rating:
  0%
  True Utility Scarab
  € 11,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 items

Pagina
per pagina