Outdoor

Ben jij klaar voor het outdoor leven? Een actieve dag in de natuur, vergt heel wat van je. Maar een echte avonturier durft op zichzelf te vertrouwen. Al is een goede uitrusting daarbij onmisbaar. Bij Bombersonline, vind je alles wat je nodig hebt!

Goed voorbereid op alle omstandigheden

Echte bikkels weten zichzelf onder alle omstandigheden te redden. Met ons assortiment, maak je het jezelf nog makkelijker. Zo wil je natuurlijk voorkomen dat je onderweg verdwaalt. Daarom heb je een goed kompas nodig, dat je altijd en overal de weg wijst. Zelfs als je niet voor het donker thuis bent, weet je nog de route terug te vinden. En als het dan toch donker wordt, heb je gewoon een praktische zaklamp bij je. Want jij bent niet voor één gat te vangen. En een goed, stevig mes? Deze is onmisbaar bij een groot aantal taken. Even snel die verpakking opensnijden of je een weg banen door de dichte begroeiing, is geen probleem meer.

De uitrusting van Bombers online

Echte avonturiers zoeken de grenzen op. Geen uitdaging is voor jou te groot. Mocht je toch voor onverwachte omstandigheden komen te staan, dan helpt de survival kit je hier doorheen. Met de uitrusting van Bombers online, weet je zeker dat je klaar bent voor je outdoor avontuur.


VICTORINOX staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Momenteel is Victorinox nog steeds een zelfstandig familiebedrijf, nu met afzet over de gehele wereld en geleid door de derde en vierde generatie Elseners. Naast multifunctionele zakmessen en multitools maakt Victorinox inmiddels ook vele andere producten zoals keukenmessen en horloges. Alle producten staan voor Zwitserse kwaliteit en Zwitserse ondernemingsgeest. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. Victorinox geeft een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 items

Pagina
per pagina
Filter
 1. Rating:
  0%
  Victorinox RngrWood55,10fnc,2Lock,hout
  € 89,00
 2. Rating:
  0%
  Victorinox SwissArmy,Spartan,12f,blauw
  € 20,95
 3. Rating:
  0%
  Victorinox, my first met zaag blauw
  € 27,95
 4. Rating:
  0%
  Victorinox, my first met zaag Rood
  € 27,95
 5. Rating:
  0%
  Victorinox 12 delig spartan
  € 19,95
 6. Rating:
  0%
  Victorinox 14 delig climber
  € 32,95
 7. Rating:
  0%
  Victorinox 8 delig pioneer
  € 38,95
 8. Rating:
  0%
  Victorinox 15 delig huntsman camouflage
  € 38,95
 9. Rating:
  0%
  Victorinox 8 delig bantam
  € 13,95
 10. Rating:
  0%
  Victorinox 11 delig picknicker
  € 35,50
 11. Rating:
  0%
  Victorinox 9 delig waiter
  € 14,50
 12. Rating:
  0%
  Victorinox original 7
  € 17,95
 13. Rating:
  0%
  Victorinox Sentinel,4fc,m.lock,zwart
  € 27,95
 14. Rating:
  0%
  Victorinox, my first Blauw
  € 24,50
 15. Rating:
  0%
  Victorinox 15 delig huntsman
  € 36,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 items

Pagina
per pagina