Ruilen & Retourneren

Ruilen

Je kan een bij Bombersonline.com gekocht product ruilen mits onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van alle originele labels en in de verpaking.

Binnen 8 dagen na aflevering moet het te ruilen product dan worden verstuurd naar Bombersonline, Papaverweg 43, 1032KE Amsterdam. De kosten van deze zending zijn voor rekening van de klant. Je dient hierbij een kopie van de orderbevestiging te voegen met daarop vermeld wat de reden van het ruilen is en tegen welk nieuw product je wilt ruilen. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

 

Onze klantenservice dient voordat je het te ruilen product terugstuurt hiervan op de hoogte te worden gesteld door een e-mail te sturen naar info@bombersonline.com . Vermeld daarbij duidelijk je Ordernummer,  je persoonlijke gegevens, wat de reden is van het ruilen en tegen welk ander product je wilt ruilen. Wij kunnen dit nieuwe product, indien voorradig, voor je apart houden totdat wij het te ruilen product van je hebben ontvangen.

Indien je moet bijbetalen omdat je nieuwe product duurder is dan krijg je instructies over de betaling hiervan.

Nadat Bombersonline de door jou teruggestuurde zending heeft gecontroleerd en eventuele bijbetaling door de klant is voldaan, kan het nieuwe product weer worden verstuurd.

Eventueel prijsverschil n.a.v. het ruilen in het voordeel van de klant wordt hierna uiterlijk binnen 28 dagen teruggestort.

Producten uit de Sale Zone  en SALE-artikelen die in de opruiming zijn kunnen uitsluitend geruild worden voor een artikel met een gelijkwaardige prijs of hogere prijs met een bijbetaling. ARTIKELEN EN SALE ARTIKELEN MET EEN KORTING VAN 50% OF MEER KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.