Tassen

Rugzakken en tassen

Op oefening, in gevecht of op avontuurlijke trektocht kun je niet zonder een goede tas of rugzak. Deze moet comfortabel over je schouders hangen, je rug niet belasten en bovendien waterafstotend zijn. Dan ben je bij Bombersonline.com aan het goede adres. In onze ruime en gevarieerde collectie tassen en rugzakken vind je handige en handzame schoudertassen, rugzakken, weekendtassen, camelbags, heuptassen en reistassen. Van hoogwaardige kwaliteit en voordelig online te bestellen.

Stevige, handzame en waterafstotende tassen en rugzakken

Bombersonline.com staat bekend om zijn grote assortiment legerartikelen, accessoires en vrijetijdskleding. Met een keuze uit de uitgebreide sortering rugzakken uit de Stealth-serie, ga je goed voorbereid op pad. De rugzakken hebben stevige ritssluitingen, verstelbare bandjes, een verstevigd rugdeel, regenkap en sommige hebben een aparte ruimte voor een kleine camelbag. Deze camelbags in camouflagekleuren stellen je in staat om te drinken tijdens het lopen. Je slaagt bij Bombersonline ook voor een stoere trolley commandotas, handige weekendtas of ultralichte heuptas met veldfles. En als je zoekt naar een pukkelmodel schoudertas met zware parachutesluiting in de nieuwe kleur Army Combat Uniform (ACU), heb je bij Bombersonline ook een voltreffer.

Het assortiment legertassen en rugzakken is breed, maar Bombersonline.com heeft alles op voorraad. Je kunt dus morgen al in het bezit zijn van zo'n functionele en fraaie tas of rugzak. Bestel vandaag in onze online shop en profiteer van onze voordelige aanbiedingen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

92 items

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Tas model pilot ICC AU
  € 34,95
 2. Rating:
  0%
  Rugzak travel mate coyote
  € 99,95
 3. Rating:
  0%
  Rugzak Assault 3-days 60Liter ICC AU
  € 69,95
 4. Rating:
  0%
  Cytac Paddle Holster Glock 19/23/32 zwart
  € 26,50
 5. Rating:
  0%
  Rugzak Recon 15 liter nightcamo
  € 32,50
 6. Rating:
  0%
  Jas Rexmoor tree deep waterdicht
  Vanaf € 89,95
 7. Rating:
  0%
  Rugzak Assault small 25L groen
  € 37,50
 8. Rating:
  0%
  Rugzak Mountain ICC FG
  € 39,50
 9. Rating:
  0%
  Rugzak Mission Multicamo
  € 44,50
 10. Rating:
  0%
  Cytac 1,5" Tactical Belt Double Layer Black-Black L
  € 21,95
 11. Rating:
  0%
  Tas Lite Loader 70 liter zwart
  € 24,95
 12. Rating:
  0%
  Telefoonhoes Tactical multicamo
  € 10,95
 13. Rating:
  0%
  Contractor bag RDT cordura multicamo
  € 31,50
 14. Rating:
  0%
  Rugzak Assault small 25liter ACU
  € 37,50
 15. Rating:
  0%
  Tas Duffle 65L red
  € 49,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

92 items

per pagina