Rugzakken en tassen

Op oefening, in gevecht of op avontuurlijke trektocht kun je niet zonder een goede tas of rugzak. Deze moet comfortabel over je schouders hangen, je rug niet belasten en bovendien waterafstotend zijn. Dan ben je bij Bombersonline.com aan het goede adres. In onze ruime en gevarieerde collectie tassen en rugzakken vind je handige en handzame schoudertassen, rugzakken, weekendtassen, camelbags, heuptassen en reistassen. Van hoogwaardige kwaliteit en voordelig online te bestellen.

Stevige, handzame en waterafstotende tassen en rugzakken

Bombersonline.com staat bekend om zijn grote assortiment legerartikelen, accessoires en vrijetijdskleding. Met een keuze uit de uitgebreide sortering rugzakken uit de Stealth-serie, ga je goed voorbereid op pad. De rugzakken hebben stevige ritssluitingen, verstelbare bandjes, een verstevigd rugdeel, regenkap en sommige hebben een aparte ruimte voor een kleine camelbag. Deze camelbags in camouflagekleuren stellen je in staat om te drinken tijdens het lopen. Je slaagt bij Bombersonline ook voor een stoere trolley commandotas, handige weekendtas of ultralichte heuptas met veldfles. En als je zoekt naar een pukkelmodel schoudertas met zware parachutesluiting in de nieuwe kleur Army Combat Uniform (ACU), heb je bij Bombersonline ook een voltreffer.

Het assortiment legertassen en rugzakken is breed, maar Bombersonline.com heeft alles op voorraad. Je kunt dus morgen al in het bezit zijn van zo'n functionele en fraaie tas of rugzak. Bestel vandaag in onze online shop en profiteer van onze voordelige aanbiedingen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

88 items

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Tas model pilot nl zwart
  € 34,95
 2. Rating:
  0%
  Tas Duffle storm Rood
  Vanaf € 59,50
 3. Rating:
  0%
  Tas Duffle storm oranje
  Vanaf € 47,50
 4. Rating:
  0%
  Tas Duffle storm Aqua green
  Vanaf € 47,50
 5. Rating:
  0%
  Tas Duffle storm zwart
  Vanaf € 47,50
 6. Rating:
  0%
  Geweer tas Predator zwart
  € 31,95
 7. Rating:
  0%
  Rugzak Scout zwart
  € 22,50
 8. Rating:
  0%
  Rugzak Hiker 40 zwart
  € 34,95
 9. Rating:
  0%
  Plastic munitiekist set
  € 27,50
 10. Rating:
  0%
  Duffle Bag Nepal M
  € 59,95
 11. Rating:
  0%
  Geweer tas Raptor zwart
  € 61,50
 12. Rating:
  0%
  Rugzak US Assault LQ13168A night camo
  € 26,50
 13. Rating:
  0%
  Rugzak Hexagon groen
  € 69,50
 14. Rating:
  0%
  Tas model pilot ICC AU
  € 34,95
 15. Rating:
  0%
  Rugzak travel mate coyote
  € 99,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

88 items

per pagina