Vacature: stagiair online marketing

Rien de Wolf zoekt stagiair Online marketing MBO

Rien de Wolf is een outdoor winkel met een oorsprong uit 1970. Van origine een dumpstore en in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op gebied van outdoor, kleding, kamperen, watersport en hengelsport. Rien de Wolf heeft een winkel in Amsterdam van ruim 3000 m2.

Wat zoeken wij?

Rien de Wolf zoekt een enthousiaste MBO student die zich graag vastbijt in de wondere wereld van online marketing. Je hebt een goed gevoel voor retail en je bent net als ons gek op alles wat met outdoor, kamperen en watersport te maken heeft. Als online marketeer werk je veelal zelfstandig en overleg je met directie en de senior online marketeer. Je leert veel over SEO, SEA en e-mailmarketinge en zet dit in om onze webshops nog sterker te laten groeien. Je hebt gevoel voor taal en kunt je ei kwijt in blogjes, productteksten, e-mailings etc.

Wat bieden wij?

Rien de Wolf biedt een stageplaats in Amsterdam bij een groeiend (online) bedrijf. Je krijgt kansen om te ontplooien en leert veel over je vakgebied door je praktische opdrachten voor onze webshops. Je ontvangt een prima stagevergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt vrijheid om jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën toe te passen en te toetsen op het gehaalde resultaat.

Geïnteresseerd?!

Wil jij bij ons prachtige bedrijf stage lopen? Stuur dan een mailtje naar rien@riendewolf.nl ovv Sollicitatie stageplaats online marketing en motiveer waarom jij bij ons stage wilt lopen.